Groeiambities?

Laat mij je helpen om de stappen te zetten die nodig zijn!

Groeiambities?
Laat mij je helpen!

Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Evelien van Diemen – de Beer. Als ondernemerscoach help ik jou als MKB-ondernemer om succesvol te groeien met je bedrijf. Ik haal je uit de waan van de dag en help je focussen op hetgeen je moet doen om je doelen echt te behalen. Ik ben heel praktisch ingesteld en dus geef ik je handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ondernemen is voor mij net als het spel Stratego. Je zet eerst de basis goed neer, bedenkt daarna je strategie om vervolgens vol te gaan voor resultaat!

Kernwaarden Focus in bedrijf

Betrokken

Ik ben graag betrokken bij mijn klanten en heb dan ook hart voor jou en je zaak. Wat jou beweegt, voor en tijdens en na onze samenwerking, interesseert mij écht. Ik vind het fijn een langdurige samenwerking op te bouwen om samen structureel resultaat te kunnen boeken. 

Doelgericht

Omdat ik praktisch ben ingesteld, werk ik graag doelgericht. Het hebben van een duidelijk en helder doel helpt hier goed bij. Je werkt met mij altijd om daadwerkelijk resultaat te zien. Door de stappen van het Focus programma is het haast onmogelijk om geen successen te behalen!

Maatwerk

Omdat geen bedrijf of ondernemer hetzelfde is, pas ik mijn werkwijze aan op jouw situatie. Focus in bedrijf levert maatwerk. Ik streef ernaar om mijn aanpak volledig aan te laten sluiten op jouw wensen en doelen. We gaan samen kijken wat jij specifiek nodig hebt richting je doelen.

De kennis die ik heb opgedaan...

Na mijn studie Bedrijfsadministratie ben ik gaan werken, maar al snel bleek dat ik niet heel gelukkig werd van een functie waarbij ik de hele dag achter een beeldscherm zou zitten. Ik ben iemand die heel graag in contact staat met andere mensen en dus besloot ik een andere weg in te slaan. Ik ben toen een commerciële HBO studie gaan volgen en heb het diploma daarvan behaald. Tijdens mijn gehele loopbaan ben ik altijd blijven leren, door het volgen van cursussen en trainingen. Omdat ik het heel belangrijk vind dat de coaching die ik aanbied van goede kwaliteit is, heb ik een door de STIR geaccrediteerde coachingsopleiding gevolgd en afgerond. Deze opleiding draagt tevens het EQA-keurmerk van de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). 

“Een doel zonder plan,
is slechts een wens…”

De ervaring die ik meebreng...

De afgelopen twintig jaar heb ik veel ervaring opgedaan binnen verschillende MKB bedrijven. In diverse functies heb ik vaardigheden kunnen ontwikkelen die nodig zijn voor het runnen van een goed lopend bedrijf. Ik heb in de loop der tijd op diverse niveaus gewerkt, wat maakt dat ik me goed kan verplaatsen in zowel jou als ondernemer, maar ook weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Bij mijn laatste werkgever heb ik 15 jaar meegedacht over de bedrijfsvoering op strategisch niveau. Daarnaast heb ik de managers en medewerkers van 9 vestigingen aan gestuurd. Ook heb ik jaarlijks diverse projecten mogen leiden, wat ervoor heeft gezorgd dat ik een kei ben geworden in het plannen en bewaken van doelstellingen. Deze competenties zou ik dan ook graag inzetten om jouw bedrijf te helpen naar het volgende level. Ik ben ervan overtuigd dat ik op basis van mijn expertise je kan helpen aan handvatten, waarmee je stappen kunt zetten en je doelen kunt realiseren. 

Renée_Bolwerk

“Evelien is een betrokken en doortastende coach. Door haar achtergrond en lange ervaring in het MKB is ze van grote toegevoegde waarde. Evelien is naast MKB ondernemerscoach bij Focus in bedrijf, ook werkzaam als coach voor Arboz. Daar zijn we heel blij mee!”

Renee Bolwerk
Directeur / eigenaar Arboz

Arboz

En verder...

  • Ik ben opgegroeid in Uitgeest (Noord-Holland) en ik woon daar nog steeds samen met mijn man en twee dochters.
  • Ik ben een echt familiemens! Ik vind het heel leuk om uitgebreid voor hen te koken onder het genot van een goed glas wijn.
  • Ik ben al jaren vaste vrijwilliger bij diverse verenigingen in ons dorp en tevens op de school van de kinderen.
  • Ik word blij van gezelschapsspellen. Ik ben bloedfanatiek, maar kan gelukkig wel tegen mijn verlies!
  • Mijn lichaamsbeweging krijg ik door met vriendinnen te wandelen en door een balletje te slaan op de tennisbaan.
  • Ik ben dol op Italië als vakantieland. In de winter skiën we graag en zomers genieten we van de cultuur en zon.

Zin om met mij aan de slag te gaan?