Werk niet harder,
maar slimmer met
focus in je bedrijf!

FOCUS programma

Jij wilt groei en structuur.
Ik ondersteun je en daag je uit!

Jij wilt groei en structuur. Ik ondersteun je en daag je uit!

 Heb jij zin om weer vol enthousiasme te ondernemen? Ben jij klaar om verder te komen met je bedrijf? En ben je daarom op zoek naar een sparringpartner die met je meedenkt en helpt focussen op je doelen? Met wie je kan praten over de koers van je bedrijf? Iemand die je scherp houdt en ervoor zorgt dat je vol voor je doelen blijft gaan en deze ook echt behaalt? Ik help je door 1-op-1 met jou aan je bedrijf te werken en je te begeleiden naar meer resultaat.

In het Focus programma gaan we samen aan de slag. We checken als eerste of het fundament van je bedrijf sterk genoeg is. We werken daarna aan je bedrijf op strategisch niveau. We zorgen dat er een duidelijk strijdplan komt voor het behalen van je doelen. En naast de strategie werken we ook aan jezelf als ondernemer. Wie moet jij zijn en wat moet je doen om meer resultaat te behalen? We gaan samen op zoek naar wat er nodig is om je doelstellingen te behalen. We gaan vol voor resultaat!

"Met meer focus in je bedrijf, kan je alle kansen die er zijn optimaal benutten"

Herken jij je in het volgende?

 • Word jij ook vaak opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen en kom je er daardoor niet altijd aan toe om aan je bedrijf te werken?
 • Wil je vooruit met je bedrijf en heb je mooie doelen die je nastreeft?
 • Werk jij ook heel erg hard en weet je dat het eigenlijk ook slimmer moet kunnen?
 • Wil je weer zelf aan het roer staan van je bedrijf en alle kansen die er zijn benutten?
 • Wil jij ook goed georganiseerd verder groeien, maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken of waar te beginnen?
 • Loopt je hoofd over van alles wat je nog moet doen? En vind je het moeilijk om, zonder hulp, tijd vrij te maken om keuzes te kunnen maken voor je bedrijf?
 • Heb je inmiddels door dat het best lastig is om sommige dingen voor elkaar te krijgen, zonder stok achter de deur?
 • Wil jij ook meer resultaat boeken en op een ontspannen en gestructureerde manier ondernemen?

Je bent niet de enige ondernemer die hier mee worstelt, want resultaten boeken gaat meestal niet vanzelf. Met alles wat er dagelijks op je afkomt is het namelijk lastig de stappen te zetten, die nodig zijn om echt het verschil te maken. En zelfs wanneer je precies weet wat er nodig is, zie het maar eens voor elkaar te krijgen! Het is vaak toch moeilijk consistent te zijn en progressie te blijven boeken…

Hoe fijn zou het zijn om hier hulp bij te krijgen? Het gevoel te hebben dat je er niet alleen voor staat! Ik kan met je meedenken, je motiveren en je houden aan hetgeen je met jezelf hebt afgesproken, zodat je echt stappen gaat zetten.

Een goed plan helpt je verder!

Voor welke ondernemers?

Dit Focus programma is speciaal bedoelt voor ambitieuze MKB-ondernemers die:

 • Bereid zijn te doen wat nodig is om tot hun doel te komen;
 • Graag met iemand zouden willen sparren; 
 • Een stok achter de deur nodig hebben;
 • Efficiënter willen werken;
 • In de grow-up of scale-up fase zitten;
 • Werken met een platte organisatiestructuur;
 • Een omzet van minimaal €100.000,- hebben.

Ieder bedrijf is anders en ieder doel vraagt om een andere aanpak, daarom bij Focus in bedrijf geen standaard programma, maar maatwerk. Een plan van aanpak dat echt afgestemd is op jouw wensen en situatie. Met mijn hulp lukt het je om zelf weer aan het roer te staan van jouw bedrijf en handel je proactief in plaats van dat je reageert op alles wat zich aandient. Door het maken van bewuste keuzes en het hebben van een heldere strategie, houd je focus en grip op het behalen van je doelen. Met Focus in bedrijf aan je zij ben je 3 stappen van je doel verwijdert!

1. Fundament

Om te controleren of het fundament van je bedrijf sterk genoeg is, gaan we kijken naar de kernwaarden, missie en visie van het bedrijf. Ook willen we ervoor zorgen dat jouw aanbod en marketing naadloos aansluit op de behoefte van je doelgroep. Een merkwijzer is een goede tool om hier een duidelijk overzicht van te krijgen.

2. Strategie

Om een duidelijke plan te formuleren voor het behalen van je doelen, maken we gebruik van een OGSM. In dit aanvalsplan staat wat je doelen zijn, welke strategie je gaat inzetten en geeft tevens weer welke acties gedaan moeten worden om resultaat te boeken. Door deze acties in een planning te zetten krijg je meer overzicht en structuur.

3. Coaching

Met coaching help ik je om de deadline van de acties die we samen hebben opgesteld ook echt te halen. Ik houd je aan de afspraken die we samen hebben gemaakt, zodat je steeds een stapje dichter bij het bereiken van je einddoel komt. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat ook jij weer vol energie zit om er tegenaan te gaan.

Wat levert het op?

 • Je doelen zijn helder en deze kan je sneller behalen;
 • Je hebt weer energie om verder te bouwen aan je bedrijf;
 • Je hebt een aanvalsplan waardoor je precies weet, wat je wanneer te doen staat;
 • Je bedrijf heeft een sterk fundament om op uit te kunnen bouwen;
 • Je ervaart weer structuur in plaats van chaos in je bedrijf en in je hoofd;
 • Je bedrijf groeit en je behaalt meer omzet.

Heb je nog vragen en wil je meer informatie over mij en het programma of wil je vrijblijvend een prijsopgave voor het Focus programma?
Neem dan contact met me op of vraag een gratis Focus gesprek aan.