Deze ondernemers
gingen je voor...

Ervaringen van klanten

“Evelien is een geweldige businesscoach. Mijn compagnon en ik hebben nu een duidelijke strategie om onze bedrijven naar het volgende niveau te tillen! Door haar praktische ervaring van de afgelopen jaren weet zij zich goed in te leven in onze dagelijkse bezigheden. Na elke sessie zit ik weer vol energie om verder te bouwen!”

Marco de Vries – Trimless Spots 

“Evelien weet heel duidelijk te formuleren welke stappen er nodig zijn om jou en je bedrijf naar een hoger level te tillen. Ze is zakelijk en organisatorisch zeer sterk. Ze bewaarde het overzicht waar ik het verloor en begeleidde mij op een fijne en toch directe manier. Ze windt er geen doekjes om en daar houd ik van. Waar ik vooral vaar op emotie, is er op de achtergrond wel een duidelijke planning en overzicht nodig, waarmee je aan de slag kunt. Hier is Evelien de ideale coach voor. Krachtig en professioneel. Ze kan als geen ander de pijnpunten raken en je daarin begeleiden.”

Linda Oudendijk – Let’s let it all out

“Door met Evelien in zee te gaan, hebben wij weer een duidelijk doel voor ogen. Evelien is met haar ervaring een goeie partner om te sparren over alle facetten van ons bedrijf. Ze brengt ons weer terug naar de basis om te kunnen genieten van het echte ondernemen. Ik zou haar zeker aanraden bij al mijn collega ondernemers!”

Aad Gul – Bari verlichting

Wil je graag meer weten over mijn aanbod?
Of wil je weten wat ik voor jou kan doen?